2020-02-28 17:11

Un român va juca în producţia Netflix THE DEVIL ALL THE TIME

 |  14:35
Un român va juca în producţia Netflix THE DEVIL ALL THE TIME

Chris Evans, celebru pentru franciza de succes cu supereroi „Căpitanul America/Captain America”, va fi înlocuit în producţia Netflix „The Devil All the Time” de actorul de origine română Sebastian Stan, potrivit variety.com.

Actorul Chris Evans a trebuit să renunţe la acest proiect din cauza unui program foarte încărcat.

În acest lungmetraj vor mai juca Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough şi Bill Skarsgard.

Filmul este o adaptare a romanului omonim lansat de scriitorul Donald Ray Pollock în 2011. Acţiunea este situată într-un oraş fictiv, Knockemstiff, din Ohio, unde izbucneşte "o furtună de credinţă, violenţă şi izbăvire", potrivit Mediafax.

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană. În "Marţianul", nominalizat la şapte premii Oscar, a jucat alături de Matt Damon, iar în "Lebăda Neagră" a făcut parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel. A jucat şi în musical-uri pe Broadway şi în serialul american "Gossip Girl", dar şi în lungmetrajul "I, Tonya", de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia "Captain America" a jucat într-un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving şi Samuel L. Jackson. Rolul din "Captain America" l-a reluat şi în franciza "Avengers".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine