2019-10-22 09:01

Unde sărbătorește Florin Piersic împlinirea celor 81 de ani

 |  21:52
Unde sărbătorește Florin Piersic împlinirea celor 81 de ani

Timisoara este locul ales de Florin Piersic pentru aniversarea celor 81 de ani pe care ii implineste pe 27 ianuarie. Cu o zi inainte, actorul va oferi timişorenilor o reprezentaţie cu spectacolul „Străini în noapte”.

„Sunt fericit să-mi petrec această aniversare la Timişoara, un loc de care mă leagă prietenii de o viaţă, cu un public matur cultural, subtil şi rafinat, un loc de care mi-e mereu dor şi în care mă simt întotdeauna dorit", spune Florin Piersic.

„Străini în noapte” este o comedie romantică scrisă de Eric Assous şi regizată de Radu Beligan. Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat aflat la crepusculul vieţii sentimentale, care îşi începe noaptea într-un bar, de unde pleacă spre casă însoţit de Juliette (rol interpretat de Medeea Marinescu), o femeie tânără şi senzuală, ce-şi învăluie identitatea într-o stranie ţesătură de minciuni şi secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viaţa. „Străini în noapte” este, în fond, o profundă şi melancolică meditaţie despre fragilitatea relaţiilor umane şi despre cum trecerea timpul ne schimbă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray