2019-12-06 04:54

Unul dintre cele mai iubite SERIALE va fi reluat

 |  14:15
 Unul dintre cele mai iubite SERIALE va fi reluat

Unul dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile va fi relansat. Seria "Zona crepusculară/ Twilight Zone" va fi relansat, în regia lui Jordan Peele, notează Mediafax.

Anunţul a fost făcut de CBS, postul de televiziune american care încearcă astfel să câştige mai mulţi abonaţi pentru platforma sa online CBS All Access.

Serialul original a fost lansat în 1959 şi a fost un pionier al genului, devenind celebru şi pentru coloana sonoră, compusă de franco-românul Marius Constant. Serialul nu are personaje care apar în mod regulat, episoadele explorând zonele fantasy, science-fiction, psihologie şi metafizică. Serialul are însă un narator omniprezent, portretizat de scenaristul show-ului TV, Rod Serling.

În serial au jucat şi mai multe staruri, precum Buster Keaton, Robert Redford, Mickey Rooney, Lee Van Cleef şi William Shatner.

Producţia TV a stat la baza mai multor filme şi a cunoscut două remake-uri, între 1985 - 1989, când a fost difuzată de CBS, şi între 2002 - 2003, când a putut fi vizionată pe UPN.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray