2020-02-24 08:12

Vaya con Dios, din nou în România

 |  17:41

Vayacon Dios revine în România, pentru un concert care va avea loc pe 11 noiembriela Fratelli Studios din Capitală, informează eventim.ro.

Biletelepentru concertul Vaya con Dios din 11 noiembrie sunt disponibile la preţul de200 de lei.

Povesteaformaţiei a început în Belgia, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Dani Klein,alături de chitaristul Willy Lambregt şi contrabasistul Dirk Schoufs au hotărâtsă pună bazele unei noi formaţii, Vaya con Dios ("Du-te cuDumnezeu"). O denumire spaniolă, preluată dintr-un documentar tv desprecartierul cubanez din Miami. Cu albumul "Night Owls" din 1990, Vayacon Dios a ajuns să vândă milioane de albume. Influenţele spaniole s-auresimţit din plin pe primele două albume ale trupei, ce cuprindeau piesedevenite hituri în întreaga lume - "Puerto Rico", "Don't Cry ForLouie", "Nah neh nah". Însă sub presiunea celebrităţii, trupa aînceput să se destrame. Willy Lambregt a părăsit trupa, Dirk Schoufs,partenerul lui Dani de scenă şi de viaţă, a plecat, de asemenea, din Vaya conDios şi a murit la scurt timp după. Devastată, Dani îşi strânge forţele şilansează solo tulburătorul "Time Flies", urmat de un alt album la felde melancolic, "Roots & Wings". După care s-a aşternut o tăcereîndelungată, timp în care ea şi-a refăcut forţele.

Reîntoarcereala muzică s-a produs în 1999, cu albumul "Purple Prose". În 2006 afost lansat cel mai important album al trupei, "The Ultimate Collection".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine