2019-10-15 17:41

Vezi dacă ai toate programele în grila TV. CNA a stabilit lista posturilor “must carry” pe 2017

 |  10:07
Vezi dacă ai toate programele în grila TV. CNA a stabilit lista posturilor “must carry” pe 2017

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a stabilit lista posturilor de televiziune care trebuie retransmise obligatoriu („must carry") în acest ande toţi operatorii de cablu din România. Cabliştii au obligaţia, conform legii, să-şi actualizeze grilele de programe care să includă posturi libere la retransmisie în termen de 30 de zile de la data publicării listei must carry pe site-ul CNA.

Programele, libere la retransmisie şi fără condiţionări tehnice sau financiare, ale radiodifuzorilor privaţi, care vor face parte din lista "must carry" în 2017 sunt: Antena 1, Kanal D, România TV, Antena 3, Naţional TV, Prima TV, Antena Stars, B1 TV, Digi 24, Realitatea TV, Favorit TV, Happy Channel, Kiss TV, Taraf TV, Trinitas, ZU TV, U TV, Music Channel, National 24 Plus, TV H, Inedit TV, Hit Music, Neptun TV, Speranţa TV, Naşul TV, Alfa Omega Tv, Credo TV, Travel Mix, eStrada TV şi Telestar 1, scrie rtv.net. Din lista televiziunilor „must carry" vor face parte şi posturile publice TVR 1, TVR 2, TVR 3, precum şi studiourile teritoriale Cluj, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara.

La listă de mai sus se adaugă şi serviciile de televiziune a căror obligativitate de retransmitere este stabilită prin acorduri internaţionale la care România este parte: TV5 şi Moldova 1, care a fost amânat până la rezolvarea de către Compania "Teleradio-Moldova" a problemelor ce vizează transmisia programului Moldova 1 pe teritoriul României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-28Parerea ta...

EXISTA C.N.A.
28 Ian 2017

Nu am vazut nici o reactie a CNA la mizeriile difuzate de antena3 si ghita tv. CNA ESTE O ANEXA A MAFIEI P.S.D..
PSD
28 Ian 2017

Sa inteleg,ca in spiritul informarii ar trebuisa existe doar B1, Irealititea TVsau Digi 24?
TAUTU VICTOR
28 Ian 2017

Sebastian Ghita este deocamdata un adevarat barbat curajos De ce nu va place? Pentru ca v a dat de gol si au iesit la iveala marsavii facaturi de dosare la comanda politicaAdat o in gat pe aceasta fiinta abjecta si imoralaq KODRUTA care se tragea prin vie IOHANNISUL VOSTRUnu mai prea poate sa faca dosare psd istilor ASA ESTE?iohanisul vostru este un fals presedinte"""ales """ de servicii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray