2019-10-17 13:23

Vezi trailer-ul episodului VIII al seriei Star Wars

 |  12:25
Vezi trailer-ul episodului VIII al seriei Star Wars

Viitorul episod (al VIII-lea) din seria Star Wars se va numi The Last Jedi (Ultimul Jedi), a anunțat, luni, studioul Disney.

Din păcate, fanii seriei SF vor mai avea mult și bine de așteptat, întrucât acest episod va fi lansat abia la jumătatea lunii decembrie, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Filmul este al treilea al francizei Star Wars, după ce aceasta a fost achiziționată de studiourile Disney. Primul film produs în „era” Disney a fost The Force Awakens (Trezirea Fortei), lansat în decembrie 2015. În decembrie 2016 s-a lansat Rogue One: A Star Wars Story, un film care nu este considerat episod al seriei, ci o „poveste colaterală”, o testare a succesului de care s-ar bucura scenarii descriind evenimente petrecute în intervalul dintre unele episoade ale seriei. Iar Rogue One, a cărei acțiune este plasată în timp între episoadele III și IV, a dovedit că publicul este receptiv și la asemenea experimente, cu încasări ce au depășit deja un miliard de dolari (ca termen de comparației, episodul VII al seriei a strâns două miliarde, fiind al treilea record în materie de încasări, în istoria Hollywood-ului). Aceasta înseamnă că ne putem aștepta la mai multe „dezvoltări” de acest tip, în viitor, având în vedere că resursele Disney îi permit să angajeze echipe de producție diferite, care să lucreze în paralel (de altfel, episoadele VII, VIII și Rogue One au fost/sunt realizate de echipe în bună parte diferite).

The Last Jedi continuă povestea personajelor întâlnite în episodul VII, fiind prezenți Luke Skywalker (Mark Hamill) și Princess Leia (Carrie Fisher, care a apucat să filmeze toate scenele în care urma să apară, înainte de moartea sa, în luna decembrie). 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-24

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cam moale Forța Filmele se împart, simplist, în cele menite a fi ținute minte pentru totdeauna și cele de entertainment: veni, vidi, radersi, vici (am venit, am văzut, m-am distrat, am învins -am plecat mulțumit-). Din acest punct de vedere, primul episod al noii serii Star Wars (și, pe cale de consecință, următoarele), fac parte, spre deosebire de prima serie de trei, din categoria „veni, vidi...”. Prima serie a fost, categoric, memorabilă. A doua (poziționată, ca desfășurare temporală, înaintea primeia) s-a justificat, oarecum, pentru clarificarea unor nebuloase din prima serie. Deși nu a fost la fel de memorabilă, a trecut de bariera filmelor de duzină
25 Dec 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray