2020-02-17 11:11

Vin Diesel şi Bradley Cooper sunt “Gardienii galaxiei”. Filmul are premiera în România pe 8 august

 |  20:01
Vin Diesel şi Bradley Cooper sunt “Gardienii galaxiei”. Filmul are premiera în România pe 8 august

Filmul “Gardienii galaxiei/Guardians of the Galaxy”, de James Gunn, cu actorii Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper şi Zoe Saldana, va intra în cinematografele din România în 8 august.

Suntem în secolul 31, când Galaxia are disperată nevoie de un grup de supereroi în stare să o apere de atacurile unor creaturi malefice cu puteri cvasinelimitate.

Star-Lord, liderul grupului, îi strânge laolaltă pe Drax the Destroyer, Groot, Gamora şi Rocket Raccoon pentru a ţine piept unei ameninţări ieşite din comun.

Eroii vor avea de înfruntat nu doar inamici redutabili, ci şi propriile experienţe din trecut, care ar putea să-i dezbine în goana lor pentru salvarea Galaxiei.

Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, “Gardienii galaxiei”! Aceasta lărgeşte universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeşte ţinta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase.

Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninţă soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, şi cu ratonul Rocket.

Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului şi posibila ameninţare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că urmează o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a salva lumea aşa cum o ştim.

Distribuţie:

Chris Pratt

Zoe Saldana

Dave Bautista

Bradley Cooper

Vin Diesel


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine