2019-10-16 03:31

Violonistul Edvin Marton, CONCERT pe 20 aprilie la Sala Palatului din BUCUREȘTI. Cât costă biletele

 |  13:17
Violonistul Edvin Marton, CONCERT pe 20 aprilie la Sala Palatului din BUCUREȘTI. Cât costă biletele

Violonistul şi compozitorul Edvin Marton va concerta pe 20 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele pentru spectacolul „Stradivarius Concert Show” au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 65 şi 270 de lei.

Edvin Marton va interpreta, între altele, „Tosca Fantasy”, „Godfather” şi „Love In Venice”, la o vioară Stradivarius evaluată la 7 milioane de dolari, realizată de celebrul lutier Antonio Stradivari în anul 1699.

Alături de Edvin Marton, pe scena Sălii Palatului va urca Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Nu este prima dată când muzicianul de origine maghiară în vârstă de 43 de ani colaborează cu artişti români. El a mai lucrat cu nume precum Phoenix, Iris, Smiley şi Marius Moga.

Câştigător al unui premiu Emmy pentru cea mai bună compoziţie originală, Edvin Marton a cunoscut succesul internaţională odată cu proiectul realizat împreună cu patinatorul rus Evgeni Plushenko şi după câştigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti pot fi cumpărate de la Sala Palatului şi din reţeaua Eventim, la preţuri de 65, 100, 150, 220 şi 270 de lei. Până pe 15 februarie se acordă o reducere de 20% pentru fiecare bilet cumpărat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray