2020-08-14 17:25

Will Ferrell şi Kevin Hart vor să devină „Mare şi Tare”. Filmul are premiera în România pe 27 martie

 |  19:59
Will Ferrell şi Kevin Hart vor să devină  „Mare şi Tare”. Filmul are premiera în România pe 27 martie

Will Ferrell şi Kevin Hart revin pe marile ecrane în comedia „Mare şi Tare”. Regizat de Etan Cohen, filmul, care are o durată de 100 de minute, se lansează în cinematografele româneşti pe 27 martie.

După ce este arestat şi condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă, multimilionarul James King (Will Ferrell) primeşte un răgaz de doar 30 de zile pentru a-şi organiza afacerile şi a lăsa totul în ordine. Panicat, acesta apelează la Darnell (Kevin Hart) să îl pregătească pentru viaţa de după gratii.

Deşi James este convins că Darnell a făcut puşcărie, acesta din urmă este doar un tip muncitor şi onest, cu o mică afacere pe care încearcă să o menţină pe linia de plutire. Nu a încălcat legea niciodată şi nu are nici măcar o amendă de circulaţie.

Trecând prin tot felul de probe şi surprize, încearcă împreună să îl transforme pe James într-un tip mare şi tare, dar descoperă, în acelaşi timp, că s-au înşelat în multe privinţe şi şi-au format păreri greşite inclusiv unul despre celălalt. Comedia „Mare şi Tare“ este o producţie Warner Bros. Pictures şi poate fi văzută pe marile ecrane începând cu 27 martie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-16

Mai multe imagini:
Will Ferrell şi Kevin Hart vor să devină  'Mare şi Tare”. Filmul are premiera în România pe 27 martie
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz