2020-04-08 10:01

120 de gospodării şi mai multe instituţii din Sfântu Gheorghe, inundate în urma unei ploi torenţiale

 |  12:21
120 de gospodării şi mai multe instituţii din Sfântu Gheorghe, inundate în urma unei ploi torenţiale

Ploaia torenţială de sâmbătă seară din Sfântu Gheorghe ainundat 120 de gospodării şi mai multe obiective social-economice, precum şiaproximativ 20 de străzi şi două maşini, inundaţii având loc şi în altelocalităţi din judeţul Covasna.

Inundaţiile au avut loc din cauza ieşirii din matcă apârâului Debren, care străbate oraşul, dar şi a scurgerii apei de pe versanţi.Pompierii au intervenit pentru salvarea a 30 de persoane, copii şi adulţi, darîmpreună cu mai mulţi jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai primăriei au ajutat şila scoaterea apei din curţi.

În sprijinul lor au venit pompieri din Târgu Secuiesc,precum şi reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă dinReci şi Ozun. La ora transmiterii ştirii, echipele intervin încă pentruînlăturarea efectelor inundaţiilor.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Covasna inundaţiile auafectat şi alte localităţi.

Potrivit ISU Covasna, în comuna Ghidfalău au fostinundate 35 de gospodării, din care 20 în satul Angheluş şi15 în satul Fotoş,20 de gospodării din satul Pădureni, comuna Moacşa, iar în comuna Vâlcele aufost inundate tot 20 de gospodării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine