2020-02-24 12:27

13 tineri s-au bătut în faţa clubului Princess din Bucureşti

 |  13:44
13 tineri s-au bătut în faţa clubului Princess din Bucureşti

Mai multepersoane s-au bătut, duminică dimineaţă, în faţa unui club din complexulstudenţesc Regie din Capitală, trei dintre acestea sunt rănite şi primescîngrijiri la spital, iar celelalte sunt audiate, a anunţat purtătorul de cuvântal Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit luiChristian Ciocan, incidentul a avut loc în jurul orei 5.30, în faţa clubuluiPrincess din complexul studenţesc Regie, după ce două grupuri de nouă şi,respectiv, patru persoane s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool.

Cei nouămembri ai unuia dintre grupuri au sărit să îi ia la băiate pe băieţii dincelălalt grup, iar aceştia, împreună cu fata care îi însoţea, au reuşit săintre în club.

În urmaîncăierării, trei tineri, doi dintr-un grup şi unul din celălalt grup, au ajunsla spital, pentru îngrijiri, iar ceilalţi zece tineri au fost duşi la Secţia 20Poliţie, unde sunt audiaţi. De asemenea, poliţiştii îi vor audia şi pe cei treitineri răniţi, după ce vor primi îngrijiri medicale la spital, a mai spuscomisarul Christian Ciocan.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că în acest caz este vorba de oîncăierare, iar dacă nu pot fi identificate persoanele din cele două grupuricare au fost implicate în bătaie, vor răspunde în solidar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine