2020-04-03 21:41

A vrut să se sinucidă pentru a fi vedetă ca madălina Manole

 |  13:11
A vrut să se sinucidă pentru a fi vedetă ca madălina Manole

Un tânăr de 26 de ani din localitatea ieşeană PoduIloaiei a încercat să se sinucidă vineri dimineaţă, înghiţind substanţe toxice,după care le-a mărturisit medicilor că gestul său a fost inspirat de tragediaartistei Mădălina Manole.

Tânărul a fost adus cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţedin Iaşi, fiind în stare gravă, după ce a ingerat o substanţă toxică şi s-atăiat cu un obiect ascuţit în diverse zone ale corpului.

Medicii susţin că pacientul le-a spus că a recurs laacest gest pentru că şi-a dorit să ajungă în centrul atenţiei, iar cazul său săfie mediatizat, la fel ca acela al Mădălinei Manole. "Când a ajuns la noi,tânărul era conştient. A ingerat o substanţă toxică şi şi-a provocat mai multeplăgi prin tăiere. A fost preluat de o echipă de medici pentru depurareatoxicului şi tratarea leziunilor. În prezent, starea acestuia estestabilă", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, şeful UPU din cadrulSpitalului de Urgenţe din Iaşi.

El a adăugat că mediatizarea excesivă a cazurilor desuicid reprezintă unul dintre factorii care pot determina creşterea număruluitentativelor de sinucidere. "Pacientul susţine că a recurs la gestulsuicidar pentru că şi-a dorit să fie vedetă ca Mădălina Manole. Mediatizareacazurilor şi prezentarea în amănunt a metodelor suicidare este unul dintrefactorii recunoscuţi în creşterea incidentei suicidului", a spus mediculieşean.

Cântăreaţa Mădălina Manole s-a sinucis miercuridimineaţă, urmând să fie înmormântată vineri, la Cimitirul "Bolovani"din Ploieşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine