2020-04-07 16:24

Abonamentele RATB pentru funcţionarii publici vor fi anulate

 |  12:50
Abonamentele RATB pentru funcţionarii publici vor fi anulate

Consilieriigenerali au aprobat, luni, proiectul care anulează acordarea de abonamentegratuite pentru funcţionarii publici din Capitală pe mijloacele de transport desuprafaţă. Potrivit proiectului de hotărâre aprobat luni, consiliile locale alecelor şase sectoare ale Capitalei pot decide acordarea de gratuităţi petransportul public de suprafaţă pentru personalul propriu cu condiţiasuportării din bugetul propriu a costurilor aferente care vor fi decontatecătre Regia Autonomă de Transport Bucureşti.

Pentruangajaţii Primăriei Capitalei, aparatul municipalităţii va hotărî care dintreaceştia va avea dreptul la gratuitate pe transportul în comun de suprafaţă. Astfel,direcţiile de specialitate din cadrul PMB vor hotărî care sunt angajaţii carevor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun de suprafaţă.

SorinOprescu i-a cerut, în 5 iulie, directorului RATB să anuleze cele aproximativ12.000 de abonamente de care beneficiază angajaţii primăriilor. PrimarulCapitalei a precizat atunci că prin neacordarea de abonamente funcţionarilordin primării se va economisi aproape un milion de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine