2020-05-31 20:11

Accident de muncă la Rafinăria Petromidia, două persoane sunt rănite

 |  17:30
Accident de muncă la Rafinăria Petromidia, două persoane sunt rănite

Doimuncitori au fost răniţi, duminică după-amiază, pe platforma Rompetrol Rafinare(Rafinăria Petromidia), în timp ce lucrau la o conductă cu apă fierbinte,victimele fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Constanţa.

Potrivitreprezentantului grupului Rompetrol Bogdan Urzică, cei doi muncitori goleau oinstalaţie în care se afla apă fierbinte la 80 de grade, iar la un moment dats-a scurs apă din conductă, iar cei doi muncitori s-au opărit pe picioare.

Ceidoi muncitori au fost duşi la dispensarul din cadrul Rompetrol Rafinare, fiinddiagnosticaţi cu arsuri de gradele I şi II la tălpi.

Ulterior,cei doi au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean deUrgenţă Constanţa, pentru investigaţii amănunţite.

Urzicăa susţinut că victimele sunt în afara pericolului.

Conformsursei citate, conducerea rafinăriei va declanşa o anchetă pentru stabilireaîmprejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

În10 octombrie, trei muncitori de la Rafinăria Petromidia au fost răniţi după ceo conductă sub presiune s-a fisurat în timpul unor probe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine