2020-08-05 14:40

Accident grav la Iaşi, soldat cu trei morţi

 |  10:56
Accident grav la Iaşi, soldat cu trei morţi

Un grav accident a avut loc miercuri, în jurul orei 9.00, la o trecere de cale ferată, la ieşirea din municipiul Iaşi, în zona societăţii Antibiotice. După ce un autoturism a fost lovit de un tren, care circula pe ruta Hârlău-Iaşi, trei persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi două echipaje de descarcerare, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi. "E cumplit ce vedem aici. Sunt trei persoane încarcerate, pe care încercăm să le scoatem dintre fiare", a declarat Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

În autoturism se aflau patru persoane, iar în urma accidentului trei dintre acestea au murit, cea de-a patra fiind grav rănită, a afirmat, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Mădălin Ţăranu.

"Trei persoane au murit pe loc, iar o a patra a fost grav rănită. Este o trecere de cale ferată semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, de la marginea Iaşiului, lângă Antibiotice. Semnalele acustice şi luminoase erau în funcţiune. Şoferul ar fi trebuit să oprească şi să se asigure, lucru pe care nu l-a făcut. Nu avem informaţii că ar exista răniţi printre pasagerii trenului", a declarat reprezentantul Poliţiei Judeţene Iaşi.

Pentru un moment circulaţia feroviară în zonă este întreruptă, scrie Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz