2020-07-02 10:33

Actorul canadian Leslie Nielsen a murit la vârsta de 84 de ani

 |  14:59
Actorul canadian Leslie Nielsen a murit la vârsta de 84 de ani

Actorulcanadian Leslie Nielsen, starul francizei de comedie "Naked Gun", adecedat, duminică, la vârsta de 84 de ani, într-un spital din statul americanFlorida, din cauza unei pneumonii, a anunţat nepotul său Doug Nielsen.

Internatîn urmă cu 12 zile din cauza unor probleme pulmonare, starea de sănătate aactorului s-a agravat în ultimele 48 de ore, a precizat Doug Nielsen pentru unpost de radio din Manitoba.

Duminicădupă-amiază, "avându-i alături pe prieteni şi pe soţia sa Barbaree, aadormit şi a murit în timpul somnului", a adăugat aceeaşi sursă.

Născutpe 11 februarie 1926 în oraşul canadian Regina, Leslie Nielson a studiatactoria la Toronto şi New York şi a avut o carieră în film şi televiziune depeste şase decenii, în timpul căreia a jucat în peste 100 de filme.

Actorulcanadian a debutat în televiziune în anii 1950 şi devenit cunoscut graţierolurilor din serialele americane "Peytone Place", "Dr.Kildare", "Evadatul", "Kojak" şi "M.A.S.H.".

LeslieNielsen a devenit un star internaţional prin rolurile din comediile"Avionul bucuclaş/ Airplane!" şi trilogia "Naked Gun/ Unpoliţist cu explozie întârziată".

LeslieNielsen a fost căsătorit de trei ori şi a avut două fiice cu a doua soţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz