2020-05-31 21:12

Actorul din Step-Up 3D şi-a ucis mama cu o sabie de samurai

 |  15:13
Actorul din Step-Up 3D şi-a ucis mama cu o sabie de samurai

MichaelBrea, un actor cunoscut pentru rolurile sale din serialul american "Bettycea urâtă" şi din musicalul "Dansul dragostei 3D/ Step-Up 3D",şi-a ucis mama cu o sabie de samurai, potrivit unor informaţii apărute în presaamericană, citată de people.com.

YannickBrea, o femeie de culoare în vârstă de 55 de ani, a fost asasinată înapartamentul ei din Brooklyn, New York, marţi dimineaţă.Potrivit poliţiei din New York,cadavrul prezenta numeroase tăieturi şi plăgi prin înjunghiere.

Unbărbat a fost arestat şi transportat la Kings County Hospital, însă poliţianewyorkeză a refuzat să dezvăluie numele presupusului suspect. Potrivitpostului de televiziune WPIX-11 din New York, suspectul este Michael Brea, învârstă de 31 de ani, fiul victimei, iar acesta a folosit o sabie de samuraipentru a comite crima.

Poliţiaamericană aconfirmat pentru EW.com faptul că arma crimei a fost o sabie.

Anchetaeste în derulare, iar până la ora difuzării acestor informaţii, reprezentanţiipostului ABC, care difuzează serialul "Betty cea urâtă", nu au doritsă comenteze incidentul.

Serialul"Betty cea urâtă" spune povestea unei tinere urâte care visează la odragoste frumoasă cu şeful ei. Serialul american este inspirat din telenovelacolumbiană "Yo Soy Betty La Fea". Telenovela-fenomen a fost difuzatăîn peste 92 de ţări şi a avut mare succes din China până în Israel, din Indiapână în Africa de Sud. În unele ţări, preşedinţi şi primari s-au folosit depauzele publicitare pentru ca mesajele lor să ajungă la populaţie.

Maimult, datorită isteriei create de "Yo Soy Betty La Fea" în toatălumea, au apărut alte versiuni ale acestei telenovele în ţări precum Germania, Olanda, Mexic şi Rusia. Iar versiuneaamericană, "Ugly Betty", produsă de Salma Hayek, a câştigat în 2007două Globuri de Aur, impunându-se la categoriile "cea mai bună actriţăîntr-o telenovelă" şi "cea mai bună telenovelă".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine