2020-04-06 16:20

Adrian Păunescu: Am avut patru tentative de sinucidere

 |  08:45
Adrian Păunescu: Am avut patru tentative de sinucidere

Îndurerat de moartea Mădălinei Manole, poetul AdrianPăunescu a mărturisit la Realitatea TV că au existat în viaţa sa mai multemomente de cumpănă, în care s-a gândit să se sinucidă.

Moartea surprinzătoare aMădălinei nu ar trebui să îndemne pe nimeni la această soluţie. Şi eu am trecutprin momente de cumpănă. Am vrut în patru rânduri să mă sinucid, darm-au ţinut în viaţă obligaţiile. Mi-am reaminintit că am copiii şi nu am maiputut să mă despart de lume prin propria mea vionţă", adeclarat Adrian Păunescu.

Acesta a completat că înRomânia, artiştii fac parte din categoria "oamenilor de spirit" caresunt într-o situatie foarte grea. "La artişti parcă este şi mai evidentăprăbuşirea criteriilor, sărăcia, diperarea, pentru că ei sunt de meseriecrainici. Ei spun durerile lor şi ale oamenilor", a mai spus poetul.

Adrian Păunescu a subliniatcă oamenii ar trebui să se abţină de la reproşuri în cazul Mădălinei Manole."Ne despărţim de artistă fără a-i face reproşuri. Am văzutcă există şi această tendinţă. Analizele nu ar trebui să seîndrepte către fragilităţile ei sufleteşti, către disponibilitatea ei cătresuferinţă. Se vedea clar în ea o anumită suferinţă. Ar trebuica de acum înainte să ne ocupăm de condiţiile sociale, de condiţiile în caretrăiesc artiştii, scriitorii, în general, oamenii", a conchis acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine