2020-01-28 21:00

Ameninţare falsă cu bombă la un liceu din Timişoara

 |  14:53
Ameninţare falsă cu bombă la un liceu din Timişoara

Poliţiştii austabilit, marţi după-amiază, că ameninţarea cu bombă de la Liceul de Arte dinTimişoara a fost falsă, iar activitatea şcolii a fost reluată după aproximativdouă ore de verificări.

Purtătorul decuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, a declarat că sesizarea privindamplasarea a trei bombe în incinta liceului nu s-a confirmat.

"În urmaverificărilor efectuate de poliţişti, sesizarea privind amplasarea unor bombeîntr-un liceu din Timişoara nu se confirmă. Activitatea liceului s-a reluat încondiţii normale", a spus Emil Andrei.

Potrivit surseicitate, poliţiştii continuă verificările pentru a-l identifica pe tânărul carea sunat la 112 să anunţe amplasarea unor bombe.

Mai multeechipaje de Poliţie şi de pirotehnicieni au mers, marţi la prânz, la Liceul deArte din Timişoara, după ce un tânăr a sunat la Serviciul 112 şi a anunţat căîn incinta şcolii ar fi amplasate trei bombe, elevii şi personalul instituţieide învăţământ fiind evacuaţi.

Purtătorul decuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, declara că echipajele deintervenţie urmează procedurile standard în astfel de cazuri, elevii şipersonalul şcolii fiind evacuaţi.

"În jurulorei 12.18, la Serviciul 112 am primit un apel de la un telefon public dinPiaţa Libertăţii. Un tânăr cu vârsta de aproximativ 17-18 ani a anunţat că înincinta Liceului de Arte din Timişoara au fost amplasate trei bombe",spunea el.

Echipaje dePoliţie şi de la Serviciul de Arme şi Explozibili s-au deplasat la faţa loculuişi au făcut verificări cu trei câini antrenaţi special pentru astfel desituaţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine