2020-02-26 19:36

Analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole s-a încheiat. Înghiţise doar Furadan

 |  16:08
Analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole s-a încheiat. Înghiţise doar Furadan

Legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazulMădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiindgăsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, adeclarat, joi, pentru MEDIAFAX, directorul general al INML "MinaMinovici", Dan Dermengiu.

"Nu am descoperit alcool în sânge şi nici altesubstanţe cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit la analizatoxicologică făcută în cazul Mădălina Manole. Este doar o cantitate foarte marede Furadan", a spus Dan Dermengiu.

El a spus că, în acest moment, nu se poate stabiliconcentraţia pe care o avea pesticidul când a fost ingerat.

"Nu putem stabili care a fost concentraţia pecare o avea Furadanul ingerat de artistă. Am cerut procurorilor să ne trimită oprobă din flaconul de Furadan ridicat din casa Mădălinei Manole pentru a puteacompara dacă produsul ingerat are aceeaşi concentraţie cu cel din flacon",a arătat directorul general al INML "Mina Minovici".

Potrivit acestuia, din punctul de vedere al legiştilorraportul în cazul Mădălinei Manole se consideră încheiat, singura problemărămasă de clarificat fiind legată de concentraţia de Furadan.

În urmă cu două săptămâni, surse judiciare audeclarat, pentru MEDIAFAX, că Mădălina Manole mâncase mult înainte să înghităFuradan, ceea ce a scăzut concentraţia soluţiei.

"Furadanul în stare pură este o substanţă solidă.În agricultură este folosit în soluţie. Soluţia se realizează prin dizolvareaFuradanului solid într-un solvent. Soluţia obţinută poate avea o concentraţie mare,să zicem 90%, dar niciodată sută la sută ca substanţa pură", au precizatexperţi din cadrul anchetatorilor.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept MădălinaManole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.

Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei îndimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, lacimitirul Bolovani din Ploieşti,cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Cei şapte medici-legişti care au participat lanecropsia Mădălinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauzacare a produs decesul, la fel şi criminaliştii, probele confirmând sinucidereaartistei, potrivit unor surse judiciare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine