2020-08-10 12:12

ANM: Avertizare de intensificări de vânt şi ger până sâmbătă

 |  14:22
ANM: Avertizare de intensificări de vânt şi ger până sâmbătă

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, joi, informarea meteo de intensificări de vânt şi ger, valabilă de joi de la ora 13:00 până sâmbătă la ora 15:00.

Vineri 14 decembrie, vântul se va intensifica în Banat, Crişana, local în Transilvania şi la munte. În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă şi sâmbătă 15 decembrie vor fi intensificări şi în Moldova.  În aceste regiuni, vântul va atinge la rafală viteze de 55...60 km/h şi pe arii restrânse va spulbera sau viscoli zăpada  depusă în zilele  precedente.

Vremea va fi geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în cursul nopţii de joi spre vineri, cu precădere în nord-estul, centrul şi sudul ţării, unde minimele vor coborî frecvent sub -15 grade, până în jurul valorii de -26 de grade în estul Transilvaniei.

Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade .

Administraţia Naţională de Meteorologie precizează că, în funcţie de evoluţia vremii, se vor emite avertizări pentru fenomene meteorologice periculoase imediate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz