2020-02-28 14:19

Anthony Hopkins susţine că este în cea mai bună formă fizică, după ce a slăbit 34 de kilograme

 |  19:35
Anthony Hopkins susţine că este în cea mai bună formă fizică, după ce a slăbit 34 de kilograme

ActorulAnthony Hopkins, în vârstă de 73 de ani, a declarat într-un interviu recent căeste în cea mai bună formă fizică, după ce a devenit un "obsedat al stiluluide viaţă sănătos" şi a slăbit 34 de kilograme în doi ani.

Actorulbritanic susţine că cea de-a treia lui soţie, columbianca Stella Arroyave, l-aajutat, începând din 2008, să adopte un stil de viaţă sănătos.

AnthonyHopkins a mărturisit cu această ocazie că, în trecut, devenise dependent demâncărurile cu un conţinut mare de grăsimi, însă în prezent urmează o dietăstrictă, din care, potrivit unor surse din presa internaţională, ar lipsiprodusele pe bază de carne.

"Eramdependent de pâine, dulciuri şi alte nimicuri. Îmi plăceau toate lucrurilerele", a declarat actorul.

Hopkins adeclarat că în prezent preferă să ducă o viaţă simplă, guvernată de un regimalimentar sănătos şi multe exerciţii fizice, deşi pierderea lui în greutate afost la început atât de spectaculoasă, încât el însuşi a fost foarte surprins.

Imagini din2008 şi 2009 cu actorul britanic arătând foarte slăbit au generat o serie dezvonuri despre sănătatea acestuia, însă Hopkins susţine că acum se află în ceamai bună formă fizică din viaţa sa.

În vârstă de73 de ani, el a declarat pentru cotidianul New York Post: "Soţia mea nueste un dictator, însă mi-a spus că trebuie să respect un anumit regim. Merg lasală şase zile pe săptămână, practic mersul pe jos, trăiesc cu 800 de caloriipe zi. Fără paste. Fără felul doi. Mănânc uneori un sandvici. Acum sunt unobsedat al stilului de viaţă sănătos. Am slăbit prea mult, 34 de kilograme îndoi ani. Însă m-am îngrăşat din nou, puţin, în Europa (la filmările pentru"You Will Meet a Tall Dark Stranger", regizat de Woody Allen), laînceputul acestui an".

Din cauzadietei stricte pe care o ţine, cele mai multe dintre hainele actorului nu i semai potrivesc, iar acesta le-a donat unor organizaţii de caritate.

AnthonyHopkins, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul din "Tăcereamieilor" (1991), a putut fi văzut recent pe marile ecrane în filmul"Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" (2008). Veteranul actorurmează să apară alături de Keira Knightley şi Gwyneth Paltrow într-o adaptarecinematografică a "Regelui Lear". Alte proiecte ale sale sunt"The Wolfman", alături de Benicio Del Toro, dar şi mult aşteptatulfilm al lui Woody Allen, intitulat "You Will Meet A Tall DarkStranger", alături de Naomi Watts şi de Josh Brolin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine