2020-02-24 07:50

Antonescu îşi prezintă joi seară

 |  11:41
Antonescu îşi prezintă joi seară

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, vaprezenta, joi seară, la ora 19,00, componenţa "guvernului din umbră"al liberalilor, în care el va deţine funcţia de premier, urmând ca echipa de 11miniştri propusă de acesta să fie validată luni de Delegaţia Permanentă.

Antonescu şi-a programat pentru ora 19.00, la sediulcentral al partidului, un eveniment în care îşi va lansa public "guvernul din umbră".

Conform unor surse liberale, Crin Antonescu le va propune spre validareluni liberalilor, reuniţi în şedinţa Delegaţiei Permanente, un cabinet de 11 miniştri, pe care să-iconducă în calitatea de "premier din umbră".

Antonescu a solicitat Delegaţiei Permanente convocată în 28 august laMamaia, un mandat pentru a-şi alcătui propria echipă de guvernare din umbră,menţionând în discursul de atunci că miniştrii din umbră vor fi miniştriipropuşi de PNL în eventualitatea revenirii al guvernare.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, înaintea şedinţei BPC,că va anunţa în cursul acestei săptămâni componenţa "guvernului dinumbră" al PNL, explicând că acest cabinet nu este acelaşi lucru cuguvernul alternativ pe care liberalii încearcă să-l construiască împreună cu PSD.

Întrebat care este propunerea de premier pentru guvernul din umbră,Antonescu a menţionat că îşi asumă această postură în calitate de preşedinte alformaţiunii liberale, explicând că premierul unui guvern de criză e o altăchestiune.

" În calitate de preşedinte,evident că îmi asum această postură, dacă Delegaţia Permanentă mă va mandataîmpreună cu echipa . Chestiunea cu Johannis sau un independent înfruntea guvernului de criză e altceva", a conchis Antonescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine