2020-02-26 19:16

Antonescu, mandatat de Delegaţia Permanentă a PNL să alcătuiască Guvern din umbră

 |  13:36
Antonescu, mandatat de Delegaţia Permanentă a PNL să alcătuiască Guvern din umbră

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a solicitat, sâmbătă,DP să îi acorde un mandat explicit pentru stabilirea guvernui din umbră care săfie prezentat alături de noul program politic al formaţiunii în discuţiileviitoare privind guvernarea, propunerea sa fiind acceptată cu unanimitate devoturi.

"Cred că PNL trebuie săcontribuie la găsirea unei soluţii cât mai curând pentru guvernarea României şide asemenea, ceea ce nu e uşor, să aibă grijă faţă de sine faţă de alegători sănu facă guvernare oricum şi pentru orice. Trebuie să găsim o soluţie, dar caresă fie o soluţie bună, deschisă către viitor, nu spre trecut", a susţinutCrin Antonescu.

El a menţionat că liberalii ar trebui spună foarte curând: "Aceştiasuntem noi, asta oferă în acest moment PNL, oferă un program alternativ, unguvern alternativ, oameni în carne şi oase, să încercăm o experienţă nouă poatemai inconfortabilă pentru noi în interior, să facem oferta acum ca s-o ştie lumea pentru când vom intra la guvernareîn 2012 sau mai devreme, ca să ştie lumea ce facem şi cu cine anume facem cândvenim la guvernare".

În plus, liderul PNL a menţionat că programul politic elaborat subcoordonarea lui Varujan Vosganian, care va fi lansat sâmbătă în dezbaterea DPva fi adoptat în următoarea şedinţă a Delegaţiei Permanente.

"Vă cer în încheierea acestei intervenţii un vot care, pe de-o parte,dacă el se produce, reprezintă acceptul de a asuma această poziţie pe care euam expus-o din punct de vedere politic şi de asemenea un mandat pe care vi-lcer în mod explicit pe care să mi-l daţi sau nu, pentru a alcătui şi a văpropune (...) într-un termen de două-trei săptămâni, o echipă guvernamentală,un Guvern din umbră cum se numeşte în altă parte, un guvern alternativ alPNL", a spus preşedintele PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine