2020-02-17 23:16

Antonescu: Nu negociez cu PDL nici pe faţă, nici pe ascuns

 |  14:18
Antonescu: Nu negociez cu PDL nici pe faţă, nici pe ascuns

PreşedintelePNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Mamaia, înainte de şedinţa BPC, cănu poartă negocieri cu democrat-liberalii nici pe faţă, nici pe ascuns,precizând că ipoteza unei guvernări comune cu PDL este exclusă.

Întrebatdacă negociază pe ascuns cu PDL, liderul liberalilor a precizat că nu existănici un dram de adevăr în ştirea privind iniţierea unor negocieri cureprezentanţii partidului de guvernământ şi a susţinut că ipoteza uneiguvernări comune cu democrat-liberalii este exclusă.

"Nu,nici pe ascuns, nici pe faţă. Nu există nici un dram de adevăr în ştirea cares-a vehiculat privitoare la negocieri sau discuţii de orice fel între noi şiPDL în vederea unei guvernări comune", a susţinut Crin Antonescu.

Ela subliniat că ideea unei guvernări comune PNL-PDL "este o ipotezăexclusă" şi aşa va fi şi de acum încolo.

Liderulliberal Crin Antonescu a precizat şi joi seară, printr-un comunicat, că PNL nususţine nici un fel de negociere cu PDL pentru intrarea la guvernare alături deacest partid, respingând din nou posibilitatea unei colaborări între cele douăformaţiuni.

"Întrenoi şi partidul responsabil de situaţia economică dezastruoasă a României,între noi şi o grupare care, printr-un comportament specific triburilor saugăştilor mafiote, a discreditat în ochii românilor însăşi ideea de democraţie,nu poate exista vreo formă de colaborare", se arăta în comunicat.

Replicalui Antonescu a venit după ce site-ul HotNews a scris, citând surse apropiatediscuţiilor, că liberalii ar negocia de la începutul lunii august cu lideri PDLdin eşalonul doi o eventuală intrare la guvernare, că s-ar fi discutat la nivelparlamentar, dar că "nu s-a bătut nimic în cuie". HotNews scria că lanegocieri ar fi participat, din partea PNL, Crin Antonescu şi Dan Radu Ruşanu,iar de la PDL parlamentari şi lideri din teritoriu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine