2020-05-31 20:33

Aproape 350 de persoane urmărite au fost găsite de poliţişti în două săptămâni

 |  14:50
Aproape 350 de persoane urmărite au fost găsite de poliţişti în două săptămâni

Aproape350 de persoane urmărite, din care peste 130 de copii daţi dispăruţi şi 53 defugari care au ajuns în afara graniţelor, au fost găsite de poliţişti înultimele două săptămâni, a anunţat, marţi, Poliţia Română.

Înperioada 25 octombrie-7 noiembrie, poliţiştii au depistat 196 de persoanedispărute, printre care 134 de minori şi aproape 150 de fugari, se aratăîntr-un comunicat de presă de marţi al Poliţiei Române.

Dintrepersoanele date în urmărire, 25 au mandate naţionale sau europene de arestarepreventivă, 121 erau căutate pentru executarea pedepsei cu închisoarea, iartrei au sentinţe penale de internare la neuropsihiatrie.

Totodată,alte 53 de persoane date în urmărire de autorităţile române au fost găsite şiarestate în alte state, prin intermediul Centrului de Cooperare PoliţieneascăInternaţională-Biroul Naţional Interpol.

Printrefugarii periculoşi găsiţi de poliţişti se numără un tânăr din Călăraşi, urmăritdin luna august pentru omor, un bărbat din judeţul Bacău, urmărit din 2006,când a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru tentativă la omor,precum şi o persoană din Piteşti, căutată tot pentru tentativă la omor.

Minoriigăsiţi de poliţişti au ajuns la familiile lor sau au fost internaţi în centrede protecţie, niciunul dintre aceştia nefiind victimă a vreunei infracţiuni, aprecizat sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-10-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine