2020-04-06 16:13

Aproape 60.000 de persoane au participat la Liberty Parade

 |  12:55
Aproape 60.000 de persoane au participat la Liberty Parade

Aproximativ60.000 de persoane au participat sâmbătă, timp de mai multe ore, la LibertyParade, evenimentul desfăşurându-se în şase staţiuni din sudul litoralului,unde fanii au avut parte de muzică electronică şi dans.

Petrecereaa început sâmbătă, la ora 16.00, în staţiunea Olimp. Caravana Liberty Parade,compusă din trei camioane descoperite, în care DJ-ii au mixat live, a parcurstraseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus şi Saturn, acesteiaalăturându-i-se mii de fani.

CamionulVibe FM a fost pus în mişcare de muzica lui Christian Green, Cristi Stanciu,Paul Damixie şi Bogdan Popoviciu. Pecamionul Pepsi au mixat DJ Elf, Snatt&Vix, Alexuuu&TDK, iar pe camionulLiberty Parade au fost prezenţi Carlos&Jasc, Sllash&Doppe şi DJ Dark.

Caravanaformată din persoane costumate cât mai original şi colorat, cu fluiere,ochelari de soare şi peruci a ajuns în jurul orei 20.00 la Liberty ParadeArena, aflată pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Maratonulde zeci de mii de waţi a fost deschis de duo-ul NTFO. Muzica a fost însoţită deimagini video pe ecrane uriaşe, de lasere şi de dansatori. A urmat apoi ValiBărbulescu, DJ-ul care a fost şi gazda evenimentului Liberty Parade.

Atmosferaa fost încinsă apoi de DJ Andi, Liviu Hodor şi DJ Optick, urmaţi de cei treimembri care alcătuiesc Above&Beyond alcătuit din Tony Mc Guiness, JonoGrant şi Paavo Siljamaki, DJ, producători şi compozitori. Una dintre cele maimari realizări ale Above&Beyond a fost spectacolul dat la Rio de Janeiro înnoaptea de Revelion 2007.

Britaniciiau fost urmaţi de Vika Jigulina, singura femeie DJ de la Liberty Parade şi deMihai Popoviciu (Hermannstadt Collective).

Petrecereaa continuat mult după miezul nopţii, iar iubitorii muzicii house şi-au datîntâlnire anul viitor, la o nouă ediţie Liberty Parade.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine