2020-03-30 17:17

Aproximativ cinci mii de persoane sunt isolate în Buzău, după ce un drum s-a rupt din cauza ploilor

 |  12:28
Aproximativ cinci mii de persoane sunt isolate în Buzău, după ce un drum s-a rupt din cauza ploilor

Aproximativ cinci mii de persoane din comuna buzoianăChiojdu au rămas izolate, după ce drumul care leagă localitatea de restuljudeţului Buzău a fost rupt, în noaptea de duminică spre luni, de o viitură formatăîn urma ploilor abundente. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului dePoliţie al Judeţului (IPJ) Buzău, în urma ploilor abundente înregistrate încursul zilei de duminică, s-a format o viitură care a distrus drumul judeţean203 L, Cătina-Chiojdu.

Şoseaua s-a surpat după ce pâraiele din zonă s-au umflat,iar apele au măcinat malul de sub drumul judeţean care leagă comuna Chiojdu derestul judeţului Buzău.

Ruptura s-a produs pe o lungime de două sute de metri, înzonă accesul făcându-se doar pietonal.

Potrivit autorităţilor locale din comuna Chiojdu, caurmare a surpării dumului judeţean, aproximativ cinci mii de persoane au rămasizolate, singura cale de acces către locuinţele acestora fiind printr-o localitatedin judeţul Prahova.

Drumul pe care se poate ajunge în comuna Chiojdu esteprin localitatea Starchiojd din judeţul Prahova, poliţiştii făcând un punct deinformare la Cătina, pentru a-i îndruma pe şoferi către ruta ocolitoare.

La ora transmiterii acestei ştiri, primarul dinlocalitatea Chiojdu şi specialişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţiide Urgenţă (ISU) Buzău se află la faţa locului pentru a întocmi o evaluare apagubelor şi un plan de măsuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine