2020-02-28 12:25

Argeş: Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-un şanţ de adăpare a animalelor plin cu apă

 |  15:50
Argeş: Un copil de doi ani a murit după ce a căzut într-un şanţ de adăpare a animalelor plin cu apă

Un băieţel în vârstă de doi ani din comuna argeşeanăSuseni a fost găsit, marţi, de către tatăl său, căzut într-un şanţ de adăpare aanimalelor unde apa avea o adâncime de 25 de centimetri, copilul murind înpofida intervenţiei medicilor care au încercat să-l resusciteze aproximativ 40de minute.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie alJudeţului (IPJ) Argeş, părinţii copilului, tatăl în vârstă de 34 de ani şi mamade 32 de ani, mai au o fetiţă de trei ani, iar din primele cercetări a reieşitcă aceştia lucrează din luna noiembrie 2009 la stâna din apropierea loculuiunde a fost găsit copilul. În momentul producerii incidentului, la stână se afladoar tatăl copilului, iar în şanţul de adăpare al animalelor apa avea oadâncime de 25 de centimetri.

După ce copilul a fost găsit căzut într-un şanţ deadăpare a animalelor de către tatăl său şi de alţi câţiva localnici, acesta afost transportat la Dispensarul Comunal unde a fost resuscitat timp de 20 deminute. Ulterior, medicii de la dispensar au solicitat intervenţia personaluluimedical al Ambulanţei oraşului Costeşti care a încercat să-l salveze timp dealte 20 de minute, eforturile fiind însă inutile.

"Copilul a fost adus de nişte persoane la dispensar,era fără puls, în stop cardiorespirator, am încercat să-l salvăm, l-amresuscitat, dar am sunat şi la salvare, astfel că după 20 de minute deresuscitare realizată de noi au urmat alte 20 de minute de salvare a echipeimedicale de la ambulanţă Costeşti, dar nu s-a mai putut face nimic, cred că afost adus deja mort", a declarat dr Doina Zaharia, medic de familie la DispensarulSuseni.

Copilul a fost transportat la morga din Piteşti pentrunecropsie.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, părinţiibăieţelului urmând să fie audiaţi, pentru a se stabili dacă băieţelul a fostsupravegheat corespunzător.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine