2020-04-07 09:23

Aurelian Pavelescu, ales preşedinte al PNŢCD

 |  17:16
Aurelian Pavelescu, ales preşedinte al PNŢCD

Aurelian Pavelescu, unic candidat la şefia PNŢCD, a fostales preşedinte al formaţiunii la Congresul Extraordinar care a avut locsâmbătă, la Palatul Parlamentului, el fiind votat de 441 din cei 463 dedelegaţi care şi-au exercitat dreptul de vot. S-au înregistrat 11 voturi"împotrivă", 7 abţineri şi au fost anulate 4 voturi.

Delegaţii au adoptat moţiunea propusă de Aurelian Pavelescu, "PNŢCD -continuitate şi demnitate", prin care a fost propusă şi componenţaBiroului Naţional de Conducere al formaţiunii politice.

Astfel, din conducerea PNŢCD vor face parte, alături de Aurelian Pavelescu,Eugen Moisescu, prim-vicepreşedinte, Vasile Lupu, preşedinte al ComitetulNaţional de Conducere, Liviu Iane, secretar general şi vicepreşedinţii MirceaIrimescu, Costinel Milescu, Tudorel Chestoi, Daniel Vereş, Monica Toma, MariusPopovici, Laurenţiu Mândrea, Constantin Fătu, Marian Popa, Alexandru Blejan şiRomulus Luca.

Potrivit Statutului PNŢCD, erau necesare 50 la sută din voturiledelegaţilor prezenţi, pentru ca Aurelian Pavelescu să fie ales.

Delegaţii la Congresul Extraordinar al PNŢCD au adoptatsâmbătă o rezoluţie prin care se hotărăşte declanşarea campaniei electoralepentru anul 2012. Potrivit rezoluţiei, adoptată cuunanimitate de voturi, organele de conducere ale partidului sunt însărcinate săorganizeze partidul în vederea alegerilor din anul 2012.

Rezoluţia a fost adoptată la propunerea preşedintelui partidului, AurelianPavelescu care a spus că astfel se va da un semnal de revigoare şi de viaţă înPNŢCD.

El a spus că PNŢCD trebuie să intre în campanie pentru alegerile locale şisă înceapă astfel să facă politică reală. Liderul PNŢCD a critcat faptul că laalegerile locale anterioare partidul a propus liste de candidaţi în numai 17%dintre localităţi.

Pavelescu a anunţat că îşi propune ca în anul 2012 PNŢCD să depună liste decandidaţi în cel puţin 50% din localităţile ţării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine