2020-07-03 14:26

Avocată din Baroul Iaşi, reţinută pentru trafic de influenţă alături de alte trei persoane

 |  09:14
Avocată din Baroul Iaşi, reţinută pentru trafic de influenţă alături de alte trei persoane

Oavocată din cadrul Baroului Iaşi, un administrator de firmă, precum şi altedouă persoane au fost reţinute, marţi seară, de procurorii DNA, surse dinrândul anchetatorilor afirmând că avocata este acuzată de trafic de influenţăîn legătură cu o licitaţie.

AvocataLiliana Cremeniţchi din cadrul Baroului Iaşi a fost reţinută în baza unei ordonanţe emise deprocurorii DNA, ea fiind acuzată de trafic de influenţă,potrivit unor surse judiciare.

În acelaşi dosar au maifost reţinuţi, tot pentru 24 de ore, administratorul firmei Apopi&Blumen dinIaşi, Gheorghe Apopi, precum şi alte două persoane -Gheorghe Nicolae Hogaş şiIonuţ Dragoş Dascălu.

Aceleaşi surse au precizatcă ancheta ar viza traficul de influenţă pe care avocata l-ar fi făcut asupra adoi judecători ieşeni în legătură cu un dosar referitor la o licitaţie.

Cele patru persoanereţinute de procurorii DNA au fost prezentate marţi seară, în jurul orei 21.30,în faţa judecătorilor Curţii de Apel din Iaşi, care urmau să decidă asupraemiterii mandatelor de arestare pentru 29 de zile. Instanţa a hotărât acordareaunui nou termen de judecată pentru miercuri dimineaţă, cele patru persoanefiind duse în arestul Poliţiei ieşene.

Decanul Baroului de AvocaţiIaşi, Adrian Ioan Mogoş, a afirmat că a primit de la DNA o adresă oficialăprivind declanşarea urmăririi penale în cazul avocatei Liliana Cremeniţchi şireţinerea acesteia pentru 24 de ore, adăugând însă că nu deţine amănunte legatede acest dosar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz