2019-08-18 16:45

Baconschi spune că se vede candidat la Preşedinţie în 2014

 |  15:01
Baconschi spune că se vede candidat la Preşedinţie în 2014

Ministrulde externe, Teodor Baconschi, a declarat, într-un interviu acordat Hotnews, căse vede candidat la Preşedinţie în 2014, menţionând însă că nu poate anticipa odecizie a PDL în acest sens.

Ela fost întrebat dacă se vede în ipostaza de candidat, în condiţiile în care,deşi până în 2014 mai este timp, orice candidat trebuie să fie pregătit dinvreme, iar şeful statului îl vede pe ministrul de externe în postura deaspirant la fotoliul prezidenţial.

Baconschia răspuns afirmativ: "Da. Nu cred că pot anticipa asupra decizieipropriului meu partid politic şi nici nu cred că este momentul să o fac, dar nucred că, în această ipostază, dacă destinul meu mă va duce acolo, aş fi mai răudecât orice alt candidat. Dimpotrivă".

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, duminică, la ProTV, că exclude şansa unui candidatfemeie la Preşedinţia României sau la preşedinţia PDL, dând ca posibilicandidaţi la alegerile din 2014 pe Teodor Baconschi, Cristian Preda, LiviuNegoiţă sau Vasile Blaga.

"Excludun candidat femeie şi la preşedinţia partidului, şi la Preşedinţia României. Nuexclud candidatura, exclud şansa", a spus preşedintele Băsescu.

Întrebatdespre posibilii candidaţi ai PDL la viitoarele alegeri prezidenţiale, el amenţionat numele lui Teodor Baconschi, Cristian Preda, Liviu Negoiţă sau VasileBlaga.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray