2019-10-16 05:56

Băsescu a sosit miercuri la ora 9.00 la biserica unde se află sicriul cu trupul mamei sale

 |  11:28

PreşedinteleTraian Băsescu a sosit miercuri la ora 9.00 la Biserica "Sfântul IerarhNicolae" din Constanţa, unde se află sicriul cu trupul neînsufleţit almamei sale, fiind însoţit de soţia sa şi de fiica cea mică, cealaltă fiică a sarămânând toată noaptea la căpătâiul bunicii.

Împreunăcu Ioana, fiica cea mare a preşedintelui, la căpătâiul Elenei Băsescu au rămastoată noaptea Mircea Băsescu, fratele şefului statului, şi soţia acestuia,preşedintele plecând, în jurul orei 2.00, să se odihnească.

Slujba de înmormântare este programată să înceapă la ora 10.00, dar dejaBiserica "Sfântul Ierarh Nicolae", cunsocută ca şi "CatedralaMarinarilor", este plină de oamenii care au venit să-şi ia rămas bun de lamama preşedintelui.

Toate instituţiile din Constanţa,precum şi mai multe persoane private au trimis coroane cu flori, totodată sutede constănţeni trecând pe la sicriul mamei preşedintelui pentru a depune câte ofloare.

În cursul dimineţii de miercuri, la Catedrala Marinarilor a sosit cu ocoroană de trandafiri galbeni şi interlopul Bercea Mondial, căruia MirceaBăsescu, fratele preşedintelui, i-a botezat o nepoată.

Tot o coroană de trandafiri, galbeni şi roşii, a adus şi Gigi Becali,care a spus că nu poate să nu fie prezent la înmormântare: "Cum să nu vinla mama preşedintelui? În momentele astea se face pace. La tristeţe şi veselie,la înmormântare şi la nuntă, nu? Sincere condoleanţe", a spus Becali.

La ceremonie sunt aşteptaţi să sosească, în jurul orei 10.00, premierulEmil Boc, foştii miniştri Radu Berceanu şi Adriean Videanu, precum şi actualulministru al Transporturilor, Anca Boagiu.

După slujba de la Catedrala Marinarilor se va merge la Cimitirul Centraldin Constanţa, un drum de aproximativ 30 minute, unde urmează să fieînmormântată Elena Băsescu alături de soţul ei, Dumitru.

La ora transmiterii acestei ştiri, la Catedrala Marinarilor sosiseră şiPrinţul Paul de România împreună cu soţia sa, Lia.

Preşedintele Traian Băsescu a revenit în ţară, luni seară, cu o aeronavăde linie, de la Bruxelles, unde participa la un summit UE-Asia, iar în noapteade luni spre marţi, în jurul orei 02.30, a ajuns la locuinţa mamei sale de la Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-07-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray