2019-08-18 16:30

Băsescu: Liderii PSD şi PNL au avut abordări "ridicole", cerând să arbitrez într-o Cameră

 |  15:54

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, joi, că liderii PSD şi PNL au avut abordări"ridicole", cerându-i să arbitreze în interiorul unei Camere aParlamentului, în legătură cu modul de adoptare a Legii pensiilor şi le-arecomandat "decenţă" lui Victor Ponta şi Crin Antonescu.

"Aufost abordări ridicole ale liderilor PSD şi PNL, care îmi cer să arbitrez îninteriorul unei Camere a Parlamentului", a spus Băsescu.

El a arătatcă preşedintele României nu se poate implica în activitatea internă aParlamentului şi că Victor Ponta şi Crin Antonescu au posibilitatea, în acestcaz, să se adreseze Comisiei Juridice de Disciplină şi Imunităţi a CamereiDeputaţilor.

"Ceicare au vorbit despre dictatură nu înţeleg ce înseamnă să creezi precedentul capreşedintele să se implice în activitatea internă a Parlamentului. Asta ar fidictatură", a afirmat şeful statului.

El a spus cănu îşi doreşte să se implice în activitatea internă a Parlamentului şi că niciconstituţional nu are acest drept.

"Recomandareamea către Victor Ponta şi Crin Antonescu nu este decât o simplă chemare ladecenţă", a mai spus preşedintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray