2020-07-04 14:59

Băsescu: Tratatul de extrădare între România şi Siria a fost semnat aseară

 |  18:49
Băsescu: Tratatul de extrădare între România şi Siria a fost semnat aseară

PreşedinteleTraian Băsescu a declarat, joi, după despărţirea de preşedintele sirian, BasharAl-Assad, la ieşirea de la restaurantul "Hanu' berarilor", căTratatul de extrădare între România şi Siria a fost semnat "aseară, întreconcert şi dineu".

Întrebat,la ieşirea din restaurant, alături de soţia sa şi de preşedintele sirian şisoţia acestuia, dacă la masă au discutat şi despre Tratatul de extrădare, şefulstatului român a răspuns: "Ce să discutăm? A fost semnat".

Dupădespărţirea de Bashar Al-Assad, la insistenţele jurnaliştilor, Traian Băsescu aspus: "Tratatul de extrădare a fost semnat aseară (miercuri seară -n.r.)". El s-a adresat apoi membrilor staff-ului său: "N-aţi datcomunicat încă?".

"Afost semnat aseară, înainte de dineu, între concert şi dineu", a maiprecizat preşedintele român.

PreşedinţiiRomâniei şi Siriei, Traian Băsescu şi Bashar Al-Assad, împreună cu soţiile lor,Maria Băsescu şi, respectiv, Asma Al-Assad, s-au aflat, joi la prânz, larestaurantul "Hanu' Berarilor".

Miercuri,în jurul orei 12.00, la Cotroceni a fost semnat şi Tratatul privind transferulde persoane cu condamnări privative de libertate. Acest document a fost semnatde către ministrul român al Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi ministrul sirian deExterne, Walid al-Moallem.

Iniţial,şi Tratatul de extrădare era programat să fie semnat tot atunci, însădocumentul nu a mai fost semnat şi nicio instituţie nu a dorit să precizezecare au fost motivele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz