2020-07-02 13:15

Bătăi şi focuri de armă în plină stradă la Constanţa

 |  12:26
Bătăi şi focuri de armă în plină stradă la Constanţa

Poliţiştiiconstănţeni au deschis o anchetă după ce, marţi noapte, un bărbat a tras douăfocuri de avertisment, cu un pistol cu gaze, în plan vertical, pentru a-ialunga pe trei indivizi necunoscuţi care îi luaseră prietenul la bătaie, înstradă, la intrarea în staţiunea Mamaia.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa,Gelu Manolescu, marţi seară, în jurul orei 22.00, cei doi prieteni au ieşitdintr-un restaurant din apropierea Satului de Vacanţă din Mamaia, iar unuldintre ei, Mihai Constantin, de 60 de ani, a fost atacat, în momentul în careintenţiona să urce în maşină, de trei bărbaţi necunoscuţi.

Pentru a-lscoate din mâinile agresorilor, prietenul său, Dumitru Gheorghe, de 32 de ani,a scos un pistol cu gaze, deţinut legal, cu care a tras două focuri de armă înplan vertical.

Lovit cu pumniişi picioarele, Mihai Constantin a fost transportat cu ambulanţa la SpitalulClinic Judeţean de Urgenţă Constanţa,unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, în prezent fiind înafara oricărui pericol.

Poliţiştii audeschis o anchetă pentru identificarea agresorilor şi spun că ar putea fi vorbadespre un conflict spontan, dar nu exclud nici ipoteza unor reglări de conturi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz