2020-02-24 08:09

Berceanu a numit un nou director general la CFR SA, venit de la Regionala CFR Timişoara

 |  15:43
Berceanu a numit un nou director general la CFR SA, venit de la Regionala CFR Timişoara

-Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, l-a numit, joi, peIoan Valeriu Trică, şeful sucursalei regionale CFR Timişoara, în funcţia dedirector general al CFR SA, în locul lui Emil Sabo care a demisionat săptămânatrecută de la conducerea companiei.

Tricăa ocupat, din martie 2009 până în prezent, funcţia de director al SucursaleiRegionale CFR Timişoara, anterior fiind, în perioada 2005 – 2009, şef alDiviziei Patrimoniu al Regionalei CFR SA Timişoara, potrivit unui comunicat alMinisterului Transporturilor.

IoanValeriu Trică are 41 de ani, a absolvit Facultatea de Mecanică, secţia Materialrulant de cale ferată din cadrul Universităţii Politehnice Timişoara şilucrează la CFR SA din 2002.

EmilSabo şi-a dat demisia din funcţia pe care o ocupa din februarie, după ce a fosttrimis în judecată, alături de alte persoane, pentru o fraudă de 700.000 deeuro, comisă în 2005.

Demisiasurvine anunţului de joi al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care l-a trimisîn judecată pe Sabo pentru fapte petrecute în 2005, când era angajat al firmeiprivate Activ Invest.

Conducereainterimară a companiei a fost asigurată de directorul general adjunct ViorelScurtu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine