2020-04-08 07:30

Bihor: Un motocilist a murit după ce a fost lovit de un TIR

 |  18:29
Bihor: Un motocilist a murit după ce a fost lovit de un TIR

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Oşorhei amurit, vineri, după ce motocicleta pe care o conducea a fost acroşată deşoferul unui TIR care nu a acordat prioritate la ieşirea dintr-o benzinărie depe Strada Clujului din municipiul Oradea.

Potrivit poliţiştilor Serviciului Poliţiei Rutiere,şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Iaşi, aintrat să alimenteze într-o benzinărie de pe Strada Clujului din Oradea, iar laieşire nu a acordat prioritate de trecere, acroşând motocicleta condusă detânărul de 24 de ani din comuna Oşorhei.

"În urma impactului, motociclistul, care purta cascăde protecţie, a fost zdrobit sub roţile TIR-ului şi a murit pe loc", adeclarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principalAlina Dinu.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră în zonă a fostîngreunată timp de aproximativ o oră, desfăşurându-se alternativ, pe un singurfir.

"După finalizarea cercetărilor la faţa locului,traficul a fost reluat pe ambele sensuri", a afirmat Dinu.

Potrivit sursei citate, investigaţiile sunt continuate depoliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere care vor stabili cu exactitatecircumstanţele în care s-a produs accidentul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine