2020-07-05 20:07

Bilanţ al incidentelor de la Unirea: 17 croaţi şi 14 români reţinuţi

 |  20:55
Bilanţ al incidentelor de la Unirea: 17 croaţi şi 14 români reţinuţi

Douăzeci de suporteri au fost duşi,joi, la Secţia 10 de poliţie, 17 ai echipei Hajduk Split şi trei dinamovişti,iar alţi 11 fani români, printre care unul ce purta însemnele Stelei, au fostconduşi la Secţia 14, după o bătaie care a avut loc în zona magazinului Unireadin Capitală.

"Douăzeci de suporteri au fostduşi la Secţia 10, dintre care trei români. Alţi zece dinamovişti care auparticipat la bătaie au fost prinşi în Centrul Vechi al Capitalei şi au fostconduşi la Secţia 14. Se pare că un grup de fani cu însemnele clubului Steaua avrut să intre în acest conflict. O persoană din acest ultim grup care avea unbaston telescopic a fost condusă la Secţia 14 cu dinamoviştii", a declaratpentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru.

El a adăugat că doifani au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul cu fractură de piramidănazală şi altul cu un traumatism cranio-cerebral în zona cefei.

Aproximativ 50 de suporteri ai formaţiilor Dinamo şi HajdukSplit , iar jandarmii au intervenit pentru a-i despărţi.

"E un procedeuimportat din fotbalul englez, fair-fight, când membri ai celor douăgalerii se întâlnesc înaintea meciului în număr egal şi se iau bătaie", aexplicat Militaru.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, peste 150 de fani aiechipei Hajduk Split au sosit în Capitală, pentru a asista la meciul cu Dinamodin turul trei preliminar la Ligii Europa, deşi, în urma unei decizii a UEFA,nu au voie să pătrundă pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare ca galerieorganizată sau purtând însemne ale grupării croate.

Dinamo va întâlni echipa Hajduk Split, joi, pe teren propriu,de la ora 21.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.Partida va fi transmisă în direct la ProTV. Returul va avea loc în data de 5august, de la ora 21.30, la Split.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz