2020-02-19 18:33

Biletele VIP pentru concertul Guns N’ Roses - sold out

 |  14:18
Biletele VIP pentru concertul Guns N’ Roses - sold out

Biletelela categoria VIP pentru concertul pe care trupa americană Guns N’ Roses îl vasusţine la Bucureşti pe 21 septembrie, la Romexpo, au fost epuizate, informeazăorganizatorii, D&D East Entertainment.

Astfel,mai sunt disponibile biletele pentru Golden Circle - în faţa scenei, la preţulde 191,7 lei şi Normal Circle - la preţul de 127,8 lei. Biletele pot fiachiziţionate prin reţeaua Eventim şi pot fi cumpărate din magazinele Germanos,Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, de pe .

De-alungul anilor, trupa Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de albume înîntreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în Statele Unite aleAmericii. Fiecare album Guns N' Roses a intrat în topul Billboard, în multetopuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândutdisc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 demilioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupuluifigurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multealte compilaţii.

Celebritateala nivel mondial este consolidată printr-o serie de turnee şi apariţii lafestivaluri importante, având ca punct de referinţă Monsters Of Rock, la CastleDonington, în 1988, unde au cântat în faţa a 100.000 de spectatori.

După1993, Guns N' Roses se desfiinţează şi, când nimeni nu se mai aştepta, în 2008revine în atenţie cu un nou disc de studio numit "Chinese Democracy".A fost marea surpriză a anului 2008 şi, în acelaşi timp, un comeback dereferinţă în istoria rockului. Punctul forte al grupului a rămas apariţia live,iar "Chinese Democracy World Tour" a devenit un bun prilej pentrufani să-i revadă la lucru după o pauză îndelungată.

Înprezent, trupa Guns N' Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), DizzyReed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas,backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus(chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal(chitară), DJ Ashba (chitară).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine