2020-02-28 14:46

Bistriţa: Fetiţă de trei ani, în comă după ce a fost lovită de o maşină

 |  15:41
Bistriţa: Fetiţă de trei ani, în comă după ce a fost lovită de o maşină

O fetiţă în vârstă de trei ani din Bistriţa a ajuns laspital în comă de gradul întâi, după ce a fost lovită, luni seară, de o maşină,în timp ce traversa strada printr-un loc nemarcat, medicii din Bistriţa luânddecizia să o trimită, de urgenţă, la Spitalul Clinic de Pediatrie dinCluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, deInspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP), accidentul s-a petrecut luni seară, înjurul orei 20.30, pe strada General Grigore Bălan din Bistriţa.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se afla la volanulmaşinii sale, nu a putut să o evite pe fetiţa de trei ani care traversa stradaprin loc nemarcat şi fără să se asigure.

În urma impactului, fetiţa s-a prăbuşit pe şosea, fiindrănite grav şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Conform sursei citate, ea a fost diagnosticată cutraumatism cranio-cerebral şi contuzie cerebrală.

Fetiţa a intrat în comă de gradul întâi la aproximativ ooră de la producerea accidentului, din acest motiv ea fiind transportată laSpitalul Clinic de Pediatrie Cluj-Napoca.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatulfiind negativ şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabiliriialcoolemiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine