2020-06-05 08:48

Blaga, la şedinţa PDL Bucureşti: De mâine trebuie să ne gândim cine candidează la Primăria Generală

 |  14:13
Blaga, la şedinţa PDL Bucureşti: De mâine trebuie să ne gândim cine candidează la Primăria Generală

LiderulPDL Vasile Blaga a declarat că PDL Bucureşti trebuie să înceapă cât de repedesă se gândească la persoana care va candida pentru Primăria Capitalei,spunându-i Elenei Udrea că un eventual succes va fi al organizaţiei, iar uneşec ar fi doar al ei personal.

"Vreausă vă spun un lucru foarte clar: de mâine trebuie să ne gândim cu toţii cine vacandida pentru Primăria Generală a Capitalei, cine va candida pentru sectoare,Oprescu nu e uşor de bătut", le-a spus Blaga reprezentanţilor PDL prezenţila Palatul Parlamentului la şedinţa organizaţiei Bucureşti a partidului.

VasileBlaga a arătat că are convingerea că organizaţia Bucureşti a PDL a fost, esteşi va fi una dintre cele mai puternice organizaţii ale partidului.

Eli-a spus Elenei Udrea, preşedinte interimar al filialei şi singurul candidatpentru şefia acestei organizaţii, că "a candida pentru pentru Bucureşti nueste doar un act de responsabilitate mare, ci este şi unul de curaj".Blaga a mai arătat că succesul în alegerile pentru Bucureşti va fi al întregiiorganizaţii, dar înfrângerea va fi doar a celui care conduce filiala.

"Acandida pentru Bucureşti nu este doar un act de responsabilitate mare, ci esteşi unul de curaj şi te felicit de acest curaj, dar te felicit şi să ieimăsurile care se impune pentru că, dacă vom câştiga Bucureştiul, şi convingereamea este că vom câştiga, succesul va fi al întregii organizaţii, dacă veipierde, înfrângerea va fi a ta", i-a spus Blaga lui Udrea.

Ela ţinut să precizeze în finalul discursului său rostit în faţa reprezentanţilorPDL că Elena Udrea se bucură de sprijinul acestora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-04Parerea ta...

TEODOR
22 Noi 2010

Gruparea BVB din PDL,mai are de asteptat!Inca un an si sapte luni,pana vor scapa de Udrea!Infrangerea,mai mult decat probabila,in fata lui Oprescu,va insemna sfarsitul carierei politice a Elenei Udrea!Iar osanalele de ieri de la PDL,nu sunt ceva nou!Va mai aduceti aminte de Basescu si Roman,in 2000?Petre,esti cel mai bun!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine