2020-02-24 14:58

Boc: Am prezentat 2 variante - remanierea sau depunerea mandatului, parlamentarii au ales remanierea

 |  10:21
Boc: Am prezentat 2 variante - remanierea sau depunerea mandatului, parlamentarii au ales remanierea

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seară, că aprezentat parlamentarilor PDL două variante - depunerea mandatului întreguluiGuvern sau continuarea cu un Cabinet remaniat - opţiunea aleşilordemocrat-liberali fiind cea legată de remaniere.

"Am venit în faţa parlamentarilor PDL, de caredepinde, alături de partenerii de Guvernare, soarta Guvernului, şi am pus pemasă cele două alternative pe care le avem: prima alternativă a fost să analizăm depunerea mandatului întreguluiGuvern şi a doua opţiune, continuarea cu un Guvern remaniat. Opţiunea pe caream adoptat-o a fost aceea de a continua cu un Guvern remaniat", aspus Boc.

El a precizat că vor continua discuţiile pe tema remanierii în cadrulColegiului Director.

"Vom avea discuţii în continuare în cadrul Colegiului Director, pentrua finaliza procesul de remaniere, potrivit Constituţiei, în urma consultăriiidintre preşedintele României şi primul ministru", a spus Boc, dupăîntâlnirea de la Parlament cu parlamentarii PDL şi cu miniştri.

Anterior, surse din PDL menţionau, pentru MEDIAFAX, că , pentru remanierea Guvernului,înregistrându-se doar 12 abţineri, varianta ca Executivul să-şi depună demisiaîntrunind doar şase voturi "pentru".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine