2020-04-08 13:12

Boc: “Doi moguli şi doi politicieni vor să-l suspende pe preşedintele Băsescu”

 |  13:15

Doi mogulişi doi politicieni şi-au dat iar mâna pentru suspendarea preşedintelui,neînvăţând nimic din lecţia istoriei şi afectând interesele României, având caunic obiectiv să oprească mersul justiţiei sau să aibă acces la resurseneatinse în mandatul actualului preşedinte, afirmă premierul Boc.

"Vădfoarte multe declaraţii în ultima vreme cu privire la instabilitatea politică,ceea ce ar putea constitui un element de nesiguranţă şi pentru investitori, şipentru cei care se uită la România în momentul de faţă. Am văzut declaraţii desuspendare din funcţie a preşedintelui şi nu mă miră să văd din noua alianţaîntre moguli şi politicieni cu privire la suspendarea politicienilor, alianţăcare nu are alt obiectiv decât să oprească mersul justiţiei spre cei care nu auajuns până acum acolo sau să ajungă la resurse la care nu au putut avea accesîn timpul mandatului actualului preşedinte", a spus Boc.

El a afirmatcă a văzut că "doi moguli şi doi politicieni" şi-au dat mâna încontinuare pentru suspendarea preşedintelui contrar Constituţiei şi intereselorRomâniei, fără să înveţe nimic din lecţia istoriei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine