2019-10-15 20:16

Boc i-a cerut lui Igaş să plece urgent la Craiova pentru anchetă în cazul incidentului de la liceu

 |  15:19

PremierulEmil Boc i-a cerut ministrului de Interne, Traian Igaş, să se deplaseze deurgenţă la Craiova şi să monitorizeze personal mersul anchetei în cazul incidentuluide la Liceul "Tudor Arghezi".

Purtătorulde cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, a declarat că şeful Guvernului a avut odiscuţie telefonică cu ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, petema incidentului de la Liceul "Tudor Arghezi" din Craiova, cerându-iacestuia să se deplaseze de urgenţă la Craiova şi să monitorizeze personalmersul anchetei.

"Primul-ministruEmil Boc consideră că această situaţie este deosebit de gravă şi cere toleranţăzero faţă de infractori şi infracţionalitate. Premierul solicită autorităţilormaximă responsabilitate în gestionarea acestui caz", a declarat oficialulguvernamental.

Doi elevi aiLiceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacaţi cu cuţitul de untânăr, joi, iar în urma incidentului unul dintre elevi a murit, iar celălalt afost transportat la spital.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Florentina Popescu,incidentul a avut loc în faţa Liceului nr. 11 "Tudor Arghezi" dinCraiova, unde doi elevi au fost înjunghiaţi de un tânăr.

Foto: Gazetade Sud


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray