2020-06-04 09:08

Boc: Legea salarizării va fi trimisă pe 22 noiembrie Parlamentului, pentru angajarea răspunderii

 |  11:21
Boc: Legea salarizării va fi trimisă pe 22 noiembrie Parlamentului, pentru angajarea răspunderii

Proiectullegii salarizării unitare se va afla luni, 22 noiembrie, pe masa BirourilorPermanente ale celor două Camere ale Parlamentului, pentru stabilireacalendarului de angajare a răspunderii Guvernului, a anunţat, luni, la postulpublic de televiziune, premierul Emil Boc. El a precizatcă documentul va include, practic, două legi, respectiv o lege-cadru privindgrila de salarizare, cu coeficiente de departajare între 1 şi 15 de la cel maimic la cel mai mare salariu, şi o lege de aplicare a salarizării pentru anul 2011.

Coaliţiaa decis ca Guvernul să-şi asume răspunderea pe Legea salarizării, deoarece aceastaeste necesară pentru elaborarea bugetului de stat pe 2011, a declarat, luni,vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, arătând că obiectivul este ca Legeabugetului să fie discutată în decembrie de Parlament.

Ela spus că liderii coaliţiei susţin asumarea răspunderii Guvernului pe Legeasalarizării ca fiind procedura "cea mai eficientă şi rapidă" având învedere că această lege este necesară la elaborarea bugetului de stat pe anul2011.

Potrivitlui Flutur, PDL speră ca proiectul Legii salarizării să fie finalizat înaceastă săptămână.

MinistrulCulturii, Kelemen Hunor, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Legeasalarizării unitare va fi adoptată, cel mai probabil, prin asumarea răspunderiiGuvernului în Parlament.

Kelemena spus că, referitor la Legea salarizării unitare, s-a hotărât ca luni şi marţisă existe discuţii la nivel de experţi, apoi să fie din nou discuţii pe acestsubiect în coaliţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine