2020-08-11 16:57

Boicotul opoziţiei continuă. PNL şi PSD au părăsit sala de plen a Camerei

 |  11:31
Boicotul opoziţiei continuă. PNL şi PSD au părăsit sala de plen a Camerei

Grupurile parlamentare ale PNL şi PSD au părăsit,miercuri, sala de plen, invocând faptul că şedinţa acestui for legislativ estecondusă de Roberta Anastase. Viceliderul grupului PNL, Eugen Nicolăescu, aprecizat că formaţiunea sa va insista ca Roberta Anastase să nu prezidezeşedinţa de plen a Camerei, având în vedere că este suspectată de fraudă.

Totodată, Nicolăescu a arătat că Anastase este secondată de doi secretari de şedinţă din partea aceluiaşipartid, ceea ce este neregulamentar.

Nicolăescu a acuzat, de asemenea, că preşedintele Traian Băsescu a venitmarţi în Parlament solicitând un moratoriu, dar a vorbit, de fapt, în faţa unei"majorităţi iresponsabile şi toxice" şi nu avea în sală"opoziţia antinaţională".

Totodată, Nicolăescu a criticat faptul că materialele PNL (bannerele şi fanioanele - n.r.) prin care se solicitademisia Robertei Anastase au fost mutate, marţi, din zona grupului ,înainte de şedinţa comună în care preşedintele Traian Băsescu şi-a prezentatmesajul pe politică internă.

"Am rugat ieri (marţi - n.r.) ca toate materialele pecare le avem în partea de sală arondată grupului să rămână pe loc. Nu au rămas,a trebuit să ne ducem după ele să le punem la loc. Dacă vreţi să facem educaţiefizică, facem, dar nu cred că aveţi calitatea să ne spuneţi ce să facem. Rog săluaţi măsurile ca în sectorul arondat grupului nostru să nu se mai amestecenimeni, să nu vă bateţi joc şi de noi aşa cum vă bateţi joc de acestpopor", a spus Nicolăescu.

Decizia de a părăsi sala a fost luată şi de grupul PSD, social-democraţii precizând că se retrag la sala de grup şi vor participala celelalte acţiuni parlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz