2020-08-10 19:22

Brădişteanu: Starea lui Adrian Păunescu este staţionară, dar prognosticul rămâne rezervat

 |  14:56
Brădişteanu: Starea lui Adrian Păunescu este staţionară, dar prognosticul rămâne rezervat

Stareapoetului Adrian Păunescu este încă destul de gravă, pacientul răspunde bine latratamentul administrat, dar prognosticul rămâne rezervat, a declarat, luni,medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară aSpitalului de Urgenţă Floreasca.

"Dacăfacem comparaţie cu starea gravă în care a ajuns la spital, putem spune cucertitudine că există o ameliorare vizibilă, dar nu putem vorbi despre depăşireaoricărui risc. Prognosticul este în continuare rezervat", a precizatmedicul Brădişteanu.

Acestaa spus că în cazul poetului Adrian Păunescu este vorba despre un tratament delungă durată.

Lasfârşitul săpătămânii trecute, Brădişteanu declara că starea sănătăţii luiAdrian Păunescu s-a ameliorat puţin, că acesta corecteaza articolele pentru«Flacăra», vorbeşte cu prietenii la telefon, citeşte presa şi se uită latelevizor.

Mediculpreciza că poetul urmează tratament pentru insuficienţă cardiacă, şi că inima,rinichiul şi ficatul sunt susţinute cu anumite substanţe. Potrivit luiBrădişteanu, diabetul, boală pe care Păunescu o are de zece ani, ar putea ficauza complicaţiilor actuale.

PoetulAdrian Păunescu a fost internat, marţi, la Secţia Terapie Intensivă aSpitalului de Urgenţă Floreasca, în stare gravă, având insuficienţă cardiacă,hepatică şi renală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz