2020-02-24 14:59

Braşov: Un recidivist eliberat condiţionat a bătut şi înjunghiat o tânără, a violat-o şi i-a dat foc

 |  13:52
Braşov: Un recidivist eliberat condiţionat a bătut şi înjunghiat o tânără, a violat-o şi i-a dat foc

O studentă de 21 de ani din Făgăraş a fost bătută şiînjunghiată cu un cuţit, violată, apoi incendiată în pat de către un bărbatcare intrase în apartamentul ei cu intenţia de a fura, agresorul fiind eliberatcondiţionat în 2008, după ce fusese încarcerat pentru tâlhărie şi violare dedomiciliu.

Fapta s-a petrecut sâmbătă seară, iar poliţiştii aureuşit să îl prindă pe autor duminică seară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei JudeţeneBraşov, comisar şef Liviu Naghi, autorul faptelor, Daniel I., în vârstă de 28de ani, este un recidivist care a fost eliberat condiţionat în 2008 după ce afost încarcerat pentru mai multe fapte, precum furt calificat, tâlhărie,violare de domiciliu şi vătămare corporală.

El a intrat, sâmbătă seară, pe fereastra lăsată deschisăa unui apartament din Făgăraş, unde se afla o tânără de 21 de ani. Aceasta areuşit să fugă şi să sebaricadeze într-o cameră, de unde a încercat să îşi sune fratele pe telefonulmobil. Agresorul a luat un cuţit din bucătărie şi a reuşit să intre în cameraunde se afla fata, a înjunghiat-o pe aceasta în gât de mai multe ori şi alovit-o cu picioarele în faţă, până când tânăra şi-a pierdut cunoştinţa, apoi aviolat-o. Pentru a-şi acoperi urmele, agresorul a dat foc cu o brichetăsaltelei patului în care se afla victima, a furat telefonul mobil şi o perechede blugi aiacesteia, pe care erau urme de sânge şi a fugit de la locul faptei.

"Poliţia din Făgăraş a fost sesizată, sâmbătă laorele 18.30, de fratele acesteia, care a găsit-o decedată în locuinţa sa dinFăgăraş. La faţa locului s-au deplasat echipajul SMURD şi pompierii Făgăraş,care au găsit cadavrul fetei parţial carbonizat", a spus Naghi, luni,într-o conferinţă de presă.

În locuinţa fetei, procurorii Parchetului de pe lângăTribunalul Braşov, care instrumentează cazul, au găsit pete de sânge pe jos, pepereţi şi în pat.

Fata era studentă la Facultatea de Stomatologie dinSibiu, în anul II.

Agresorul a fost prins duminică seară de poliţişti, înapropiere de locuinţa acestuia, iar în cursul zilei de luni va fi prezentatTribunalului Braşov cu propunerede arestare preventivă.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi riscă închisoare peviaţă pentru omor deosebit de grav, tâlhărie, violare de domiciliu şi viol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine