2020-04-08 07:33

Buzău: Circulaţia pe DN 10, în zona barajului de la Siriu, a fost reluată după două zile

 |  17:24
Buzău: Circulaţia pe DN 10, în zona barajului de la Siriu, a fost reluată după două zile

Circulaţia pe DN 10, Buzău-Braşov, în zona barajului dela Siriu a fost redeschisă, miercuri după-amiază, după ce, timp de două zile,traficul în zonă s-a desfăşurat îngreunat, din cauza aluviunilor şi a rocilorcăzute de pe versantul aflat pe marginea şoselei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului dePoliţie al Judeţului (IPJ) Buzău, comisarul Florina Crucianu, traficul pe DN10, Buzău-Braşov, în zona barajului de la Siriu, la kilometrul 81, a fostredeschis pe ambele, după ce echipele de la Drumuri Naţionale au reuşit săcureţe şoseaua.

Luni, traficul pe DN 10, Buzău-Braşov, a fost închis peun sens de mers, din cauza aluviunilor care au ajuns pe carosabil.

În tot acest timp, circulaţia a fost închisă, periodic,timp de aproximativ zece minute, pe ambele sensuri de mers, astfel încâtechipele de la Drumuri Naţionale să poată să cureţe şoseaua de aluviuni.

Ulterior, traficul rutier în zonă a fost deschis pe unfir, alternativ.

Căderile de bolovani şi aluviunile care s-au scurs pe DN10 au fost provocate de ploile abundente din ultimele zile, fenomenulînregistrându-se atât după precipitaţii mai însemnate cât şi primăvara o datăcu topirea zăpezilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-09-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine